RUM Mäklarbyrå

Om oss

RUM Mäklarbyrå förmedlar bostadsaffärer med personligt engagemang, ödmjukhet och kvalitet. Att sälja sitt hem är för många en oerhört stor affär, kanske en av de största i livet. Vår önskan är att vara med och hjälpa er på resan mot nya rum, nya hem. Att ta sig an varje uppdrag och skapa helhetslösningar med fokus på lyhördhet. Ni ska kunna känna er trygga längs hela processen, där ingen fråga är för liten eller för stor.

Hos RUM Mäklarbyrå är homestyling och proffsfotografering standard, vårt mål är att förmedla varje förmedling med kvalitet. Det skapar nöjda säljare och köpare, som på sikt ska vilja återkomma till RUM.

Ni hittar RUM Mäklarbyrå på Södergatan 2, Kristianstad, bredvid Bosses Färg, med goda parkeringsmöjligheter precis utanför entrén.

Maria Sandberg

Mitt namn är Maria Sandberg och jag är grundare av RUM Mäklarbyrå. Jag har tidigare arbetat med försäljning, marknadsföring, styling samt fotografering. Under de senaste åren har jag, vid sidan om studier, arbetat som koordinator på ett mäklarkontor, där jag erhållit värdefull erfarenhet av mäkleri. Jag drivs av personliga möten med människor, lotsa dem i deras process för att tillsammans nå ett lyckat resultat. Värdefulla erfarenheter som jag nu tar med mig in som fastighetsmäklare på RUM Mäklarbyrå.

Min önskan, är att du som kund, ska känna att du möter en mäklare som lyssnar, är engagerad och som gör det där lilla extra för en lyckad bostadsaffär. En mäklare som verkligen bryr sig, där ni kan känna er trygga genom hela processen. Jag har alltid utmanat mig själv till att nå högt uppsatta mål och detta har lett till att jag kunnat förverkliga en av mina drömmar, att bli fastighetsmäklare.

Varmt välkommen till RUM Mäklarbyrå – för en mer personlig bostadsaffär!

Maria Sandberg

Reg Fastighetsmäklare

0733-204078

maria@rummaklarbyra.se